Ako sa zbaviť molusiek?

Sú problémy, ktoré sa pomocou tkanivových solí riešia ťažko, potom sú problémy, ktoré sa ani vyriešiť nedajú a úspechom je už len samotné zlepšenie, a potom sú tu problémy, na ktoré Schüsslerove soli zaberajú rýchlo a snáď vo všetkých prípadoch. Práve molusky sú problémom, pri ktorom máme vynikajúce skúsenosti a 100 % úspešnosť :-)

Molusky sú vírusové infekčné ochorenie, ktoré sa prejavuje na koži, kde sa tvoria malé kožné výrastky s infekčnou belavou tekutinou vo vnútri. Môžu svrbieť, ale nie sú bolestivé. Veľmi časté sú u ľudí s oslabenou imunitou, napríklad u ľudí s atopickým ekzémom. Najčastejšie však riešime, ako sa zbaviť molusiek u detí, najčastejšie u predškolákov. Väčšina rodičov nevie, ako sa zbaviť molusiek u svojho dieťaťa a tiež, ako zabrániť ich prípadnému škrabaniu, ktoré ich roznáša ďalej po tele.

Aké sú teda naše skúsenosti? Našou osvedčenou kombináciou je užívanie Natrium sulphuricum, Kalium muriaticum a Ferrum phosphoricum. Z každej 5 pastiliek denne a ideálne k tomu rozpustiť pastilky vo vaničke a dieťa aj vykúpať, aby pôsobili priamo na kožu.

Ako dlho trvá, kým po takejto liečbe zmiznú? Musíme zaklopať, ale zvyčajne nám píšete, že sú preč za 2 3 týždne. A to dokonca aj v prípadoch, keď ich má vaše dieťa stovky doslova po celom tele.